Här kan du följa livet på inredningsbutiken Furutorp!

Jag gläntar även på dörren till mitt hem Furutorp, och delar med mig av
inredningsdrömmar & renoveringsvåndor...
.......................................................................................................................................

Tidningstips


Upptäckte häromdan att den lokala bokhandeln här i Rättvik faktiskt har många utländska inredningsmagasin, vilken överraskning!
(för mig, i alla fall...)

Jag hittade norska Vakre Hjem, som visade sig vara billigare att köpa i lösnummer på bokhandeln än att prenumerera på som jag gör!
Så nu avslutar jag raskt den prenumerationen...Sen hittade jag Lev Landlig, en norsk variant på svenska Lantliv, med otroligt mycket fina bilder på lite tjockare papper. Den kan jag varmt rekommendera till er som gillar den lantliga stilen!Dom har även brittiska Country Homes & Interiors, danska Interiör Magasinet och några till, förutom alla svenska magasin också då förstås.
Och är det något magasin man saknar, så tar dom gärna hem ett ex.
(Ibland finns det mer på hemmaplan än man anar...)

Till sist en liten försmak av julen från Skyltsöndagens fönster:Må så gott!
Lisa på Furutorp

5 kommentarer:

 1. Köper alltid Vakre hem här på tobaksaffären. Tänk att det blev billigare att köpa lösnummer. Den andra tidningen får jag ta mig en titt efter. Så gulliga ni var du och Stina som lät mig bestämma dag, *s*. Har gett Stina några förslag, så får vi se när det passar.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Vad kul att du ville vara med i min tävling.
  Furutorp är ett självklart stopp för mig när jag åker till mormor i Furudal.

  Kram /Marit

  SvaraRadera
 3. Håller helt med - Vakre Hjem är härlig och inspirerande! Den andra känner jag inte till men den verkar också intressant! Kul att du kan få tag i utländska tidningar där! Själv prenumerar jag på Vakre hjem...rekommenderas! alltid så kul när den kommer i brevlådan!
  Härliga saker du visar, man blir verkligen sugen på allt möjligt fint!
  Ha det gott i Dalom!
  Kram
  Lisa på torpet

  SvaraRadera
 4. Hej.... (igen)

  Har just bläddrat igenom nästan hela din blogg..... tror det var för att vi talades vid idag och så blev jag mera nyfiken.....

  så jag ville bara säga att din blogg är superfin, och det är nästan så jag sätter mig i bilen och åker till Furutorp..... *suck* att det är så långt.

  Nu lägger jag iaf till dig på blogglovin så missar jag inga inlägg.... synd på XMAS, men jag hittar på något annat. ADVENT hade ju varit ett roligt ord.... men jag väntar ut julen och hör av mig vid nästa leverans.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Oj, så fint fönstret såg ut. Såg några fler som jag tror var färdiga när jag tittade in och det var jättevackert alltihop. Vilken lyx att få sånna tjejer till hjälp. Kanske hann du själv njuta lite då också. Ha också de båda tidningarna som du visar och de är super båda två. Många inspirerande bilder. Ha en härlig 2:a advent./ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails