Vill gärna visa den fina handgjorda keramiken från Toscana
"in action", så att säga!
Gjorde en Gino idag (igen...), en otroligt läcker & enkel dessert!
Originalreceptet består av jordgubbar, kiwi & banan
under ett täcke av vit choklad,
och skapades på den klassiska krogen PA&Co på Riddargatan i Stockholm.
(Ett av mina stammishak på 90-talet...)
Den fina vågformade gratängformen har klarat
både diskmaskin & ugn med glans, måste jag säga.
Inte ömtålig alls, utan klarar normal hantering vid
tillagning och disk mycket bra.
Gratängform i 2 storlekar, från 159:-
Kviltad bordstablett från Greengate 99:-
Servera gärna med en god vaniljglass som smakar ljuvligt
till den varma desserten!
Enjoy!
Så gott det ser ut, har aldrig provat att göra gino, men har tänkt det flera ggr, nu ska jag väl ändå få till det! Härligt med inspiration i blogglandia, tack!
SvaraRaderaKram Jenny