Här kan du följa livet på inredningsbutiken Furutorp!

Jag gläntar även på dörren till mitt hem Furutorp, och delar med mig av
inredningsdrömmar & renoveringsvåndor...
.......................................................................................................................................

En lantlig köksdröm

Jag drömmer om ett stort, härligt lantkök, men vem gör inte det?! Ett litet steg i rätt riktning är att byta köksblandare, som vi gjorde idag. Det blev faktiskt större skillnad än vad jag kunde tro! Vi har tidigare rivit ut ett hemskt kakel som satt ovanför bänkskivan, och satt dit pärlspont istället, målad i en gammeldags pärlgrå nyans. En liten åtgärd som också gjorde stor skillnad. Nästa steg är att måla om luckorna, ljust grå tror jag, och taket vitt, och alla snickerier, och... Ja, ni fattar... Vi håller oss sysselsatta...En ny, fräsch lantlig köksblandare......som tillsammans med ett sällsynt vackert diskställ från Madam Stoltz gör diskbänken lite roligare! Tallrikarna är mormors gamla porslin.

Nu ska jag göra en tavla, alltså en sån man hänger på väggen... Visar den för er imorrn!
GodNatt!

Lisa på Furutorp

9 kommentarer:

 1. Hej Lisa!! ÅÅÅÅHHH....vad det kommer att bli fint!!!! Du, den där blandaren skulle jag också haft fast i matt mässing med tvågreppsblandare, men den gick ur sortimentet precis då, typiskt ,va?? Den du har ville jag sen ha , men Guben tyckte den vart för dyr,SUCK!
  Som du ser hos mig ,fick jag tag på en liknande... ett visningsex för 500kr!! då får man ta att det är lite gulblankt på den!(Har ju lite gulblankt på spisen också.....)Det ska bli himla roligt att se ert resultat!!!!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Bara jag igen!! glömde säga att diskstället är det absolut snyggaste jag sett!!!
  Jag skulle köpa Ikeas svarta diskställ, men det var slutsålt hela sommarn.... så jag fick ett tråkigt i rostfritt.....
  kram

  SvaraRadera
 3. JAAA, diskstället var verkligen helt ljuvligt!!!

  Ha en bra dag / vecka :)

  Kram, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 4. Stina-Hemma på Landet10 mars 2008 11:20

  Ja, den blandaren var ju inte dålig. En sådan vill jag ha.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Oj, så fint du har!..hittade hit via Målargården tror jag det var!..Vilka fina mattor du designat, mormorsmattorna! Jag tror att jag måste maila dig och få veta mer! De var superfina! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Vilken häftig blandare, ser riktigt lantligt ut. Diskstället vill jag bara ha.

  Ha det gott
  Kram carina

  SvaraRadera
 7. Hej igen! Ibland har man tur!:) Skåpet i mitt kök m alla lådorna hittade vi i källaren på garaget när vi flyttade till huset!..Då var det ekfärgat men jag såg ju såklart potentialen i det och såg hur det skulle se ut i vitt såklart! De förra ägarna tyckte det var för tungt för att flytta med..gissa om jag jublade!:) Skåpet är nog rätt så gammalt..har funnits på ett kontor i ett gammalt hus som revs! Kram :)

  SvaraRadera
 8. Hej det är första gången jag tittar in till dig, mycket mysig.Diskstället tycker jag va hel snyggt.

  SvaraRadera
 9. Kikar in och säger hej, det här var första men inte sista gången jag hälsar på hos dig tror jag minsann :-)

  Måste bara fråga om blandaren har en "spak" för kallt / varmt vatten eller om den fungerar på samma sätt som en modern? Jag vill gärna ha gammalt stuk på min blandare men tycker att det verkar opraktiskt att ha en för varmt och en för kallt om du förstår hur jag menar. Sen undrar jag också vad den kostade och var du köpte den?

  Jättefin tavla till pojken också förresten!

  Ha en bra dag, kramkram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails